На залиха во главен магацин

Мека Играчка Пирамида Со Активности – Lilliputiens

2,590.00ден

Опис

Вашето бебе ќе се забавува со откритијата на оваа пирамида исполнета со познати животни и различни форми и бои.
На неа има неколку вдлабнатини во различни форми во коишто се кријат животните. Секое животно има поинаква текстура или звук.
Го поттикнува развојот на следните вештини:
Моторичкиот развој и развојот на слухот, видот, проникливоста, љубопитноста и фантазијата.

Соодветна за возраст: 9 месеци+
Димензии: 20x20x20 cm.
Материјал: полиестер
Одржување: Се чисти само површината

Може да ви се допаѓа и…