На попуст!
На залиха во главен магацин

Мотор на Акумулатор Vespa GTS Super Sport Red

4,550.00ден

Опис

За деца на возраст од 18 до 36 месеци со максимална тежина до 25 kg;
Батерија – 1*6V/ 4,5Ah;
1 Погонски мотор;
Копче за свирка;
Предни светла;
Може да оди само напред.

Производот е дизајниран за сув и рамен терен!
НЕ КОРИСТЕТЕ ГО НА ТЕРЕН со кал!
Никогаш не го користете на коловози, во близина на автомобили, на или во близина на стрмни падини или скали, базени или други водни површини, во калливи или мочурливи области!

Големина: 66,5x38x52 cm

Тежина: 4,70 kg

Максимална тежина: 25 kg

Возраст: 18 – 36 месеци

Батерија на акумулатор: 6V4,5Ah

Максимална брзина: 2,5 km/h

Додатоци: предни светла

Гуми: пластика

Родителска контрола: нема

Број на седишта: 1

Број на брзини: 1

Вие исто така би сакале…