Нема на залиха

Оградица Giant Green – Moni

4,580.00ден

Нема на залиха

Опис

Погодна за деца со тежина до 15 кг и висина до 86 см.
Лесна за склопување, погодна за транспорт.
Детска игрална за игра со квадратна форма – 1 ниво
3 страни со мрежа
Двојно обезбеден систем за склопување

Карактеристики:
93x93x77см
9,10 кг