На залиха во главен магацин

Топломер Infrared My Touch – Chicco

3,390.00ден

Опис

Chicco My Touch е иновативен инфраред термометар, кој благодарение на неговата ергономска форма, може да се постави помеѓу прстите: сладок и природен начин за да се измери температурата, дури и кога бебето спие.

Главни карактеристики:
Широк LCD дисплеј
Светло за треска (зелено, жолто, црвено)
Аларм за треска (звучен сигнал за температура над 37,5 степени)
Автоматско исклучување
Сигнал кога мерењето е завршено
25 мемории
Избор на C/F скала
Литиум батерија – вклучена