На залиха во главен магацин

Овлажнувач На Воздух Humi Ambient – Chicco

4,900.00ден

Опис

Има комбинирана технологија топло- ладно, со практичен контејнер за вода, траење на батерија од 8 часа, копче на допир за да се прилагоди протокот на пареа. Овлажнувач со топло испарување што ја доведува водата до вриење, но благодарение на системот за вентилација, пареата е топла. Покрај тоа, не ја зголемува собната температура и ја шири пареата подобро од ладните овлажнувачи и затоа е погоден за секој вид на просторија.