На залиха во главен магацин

Ќебе со играчка дедо мраз црвено-бело кутија – Jungle

990.00ден

Опис

Новогодишна играчка дедо мраз и топло ќебенце црвено – бело во кутија

Димензии на ќебе: 90 х 75 cm

Димензии на играчка: 25 cm