Нема на залиха

Перница За Доење и Подлога За Спиење Сива – Baby Jem

1,950.00ден

Нема на залиха

Опис

• Овој производ можете да го користите додека го чекате вашето бебе и после раѓањето.Додека го чекате раѓањето на бебето можете да спиете мирно поддржувајќи го вашиот стомак и грбот.По раѓањето можете да го користите како перница за доење.
• Димензии на производот: 43x45x15cm.
• Димензии на пакувањето: 35x45x17cm.

Може да ви се допаѓа и…