Купи!
На залиха во главен магацин

Слонче Crawl With Me – Vtech

3,990.00ден

SKU: 2194 / 80533203 Категории ,

Опис

Со своите трепкачки светла и уши што мрдаат, слонот ги поттикнува вашите малечки да лазат и да одат по него .
Четири копчиња кои едноставно се притискаат ги покажуваат броевите, боите и многу фрази преку кои вашето дете ќе ги научи првите зборови.
Притискањето на копчињата ќе му помогне на детето да ги усоврши фините моторни вештини и да ја подобри координацијата очи-раце.
Различните материјали и текстури ќе ја подобрат сензорната стимулација кај детето.
15 возбудливи мелодии и 3 песни.