Нема на залиха

Прасенца во панталони – Orchard Toys

690.00ден

Нема на залиха

Опис

„Прасенца во панталоните“ имаат пријателски ликови и шарени панталони што децата ќе ги сметаат за смешни! Оваа игра на среќа има возбудлива игра и забавни ликови во кои може да ужива целото семејство.

Содржина:
4 картички – прасенца
40 карти за панталони
1 леток со упатства

Едукативни придобивки:
Развива вештини за совпаѓање и меморија
Поттикнува набљудувачки вештини
Развива лични и социјални вештини