На залиха

Релаксатор LR50 Romb – Jungle

4,690.00ден

SKU: 40010507 Категории: ,

Опис

Овој релаксатор лулашка е наменет за бебиња на возраст од 0м+ до 9 кг. Удобен наслон со 2 позиции.
Безбедносни појаси со 5 точки на отпор.
Бар со 2 плишани играчки кој може да се поместува заради полесен пристап до бебето.
Иновативна технологија која овозможува лулање на бебето со 5 различни брзини кои се прилагодуваат според растот и напредокот. Тајмер за лулањето со 3 подесувања: 15, 30 и 60 минути.
12 мелодии и 5 релаксирачки звуци од природата со контрола на јачината на гласот и автоматско исклучување.
Контрола со далечинско управување.
Навлаката лесно се отстранува за одржување, може да се пере машински.
Може да работи на батерии или на приложениот адаптер на струја.
Тежина на релаксаторот: 3,3 кг.