Нема на залиха

Креветче Tommy Blue – Moni

4,690.00ден

Нема на залиха

Опис

Креветче TOMMY BLUE – MONI
Преносливо креветче;
Две нивоа;
Креветчето има страничен влез со патент;
Соодветно при подолги и чести патувања.