На залиха во главен магацин

Шише Пластично Nat Feeling 330мл Розе 6м+ Силикон – Chicco

550.00ден

Опис

Шише кое го поттикнува инстиктивниот начин на цицање кај бебињата.
Зошто ова шише да биде Ваш избор:
• Идеално за новороденчиња – веднаш прифатено од страна на бебињата (96% прифатеност на бебињата при тест направен кај 50 мајки и бебиња на возраст од 0-3 месеци, Италија 2016)
• Револуционерна формула – цуцла под агол создадена за првиот оброк на бебето во идеална позиција како што би било при првото доење
• Идеално за мешано хранење – транзиција од доење на хранење со шише и обратно ( потврдено кај 95% од страна на бебињата од кои тестирани 100 мајки и бебиња, 0-6месеци,Италија 2016)
NATURALFEELING – Идеално за веќе пораснати бебиња. Им овозможува да ја одржуваат природната положба, обезбедува удобно затегнување и поддршка на усните. Формата на брадавицата е со брз проток и е совршена за сe поголем апетит.
Екстра нежна текстура на силиконската цуцла, за поголемо уживање при хранењето.
Пластично шише од 330 ml – наменето за возраст од 6+ месеци со брз проток.