На залиха

Ограда – игрална со 200 топчиња – Pilsan

3,090.00ден

Опис

Соодветно за возраст од 1 година
200 парчиња топки со дијаметар од 60 мм
Јак, лесен и флексибилен материјал
Стилски изглед и ергономски дизајн
Суровина што не содржи канцерогени супстанции и е погодна за здравјето на децата.
Димензии: 103x83x38h cm

Производство: Pilsan Турција