Нема на залиха

Сложувалка – Азбука – Orchard Toys

690.00ден

Нема на залиха

Опис

Научете ги буквите од азбуката со совпаѓање на едноставните слики со буквите. Илустрациите претставуваат широк спектар на весели ликови, од астронаути до сирени. Нема измама за оваа паметна загатка, бидејќи само точните картички ќе се вклопат заедно! Ова му овозможува на вашето дете самостојно да ги коригира своите сложувалки.

Секоја сложувалка 13 х 6,5 см.
Едукативни придобивки

Промовира јазични и писмени вештини
Поттикнува дискусија
Развива координација за око на рацете
Поттикнува набљудувачки вештини