Нема на залиха

Сложувалка Гигантска улица – Orchard Toys

1,290.00ден

Нема на залиха

Опис

Гигантска улица е многу повеќе од само сложувалка! Дизајнирајте многу различни распореди на патишта користејќи ги 20-те заменливи парчиња од оваа сложувалка со тематски пат, што може да се користи и за да се научат децата за безбедноста на патиштата. Можете исто така да додадете во забавата со вашите омилени играчки автомобили и ликови!

Големина на парче 22 х 18 см
Материјал: Картон

Содржина:
20 парчиња