Нема на залиха

Сортирач на форми со животни – Janod

1,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Убав сортирач на форми со меки, современи бои и во форма на мили животни. Сортирањето на шесте форми им помага на децата да ја развијат вештината на рацете додека се забавуваат.
Изработено од дрво и обоено со водени бои.

Димензии: 15.2 x 18.2 x 16 cm
Материјал: Дрво
Возраст: 18м+