На залиха во главен магацин

Торба за мајка Amelia Black -Cangaroo

1,790.00ден

Опис

Главна преграда со патент;

надворешни џебови – предни и странични и внатрешни џебови за додатоци.
Две кратки рачки – погодни за носење на рамото или поставување на рачката на количката.