На залиха во главен магацин

Волан Rescue Driver – Vtech

2,790.00ден

Опис

Возете се со paw Patrol Pups од VTech, со сите ваши омилени ликови.
Игрите вклучуваат возбудливи мисии за спасување исто како и цртаниот филм.
Замислете дека тргнувате во авантури со Рајдер на неговиот АТВ, кој исто така се претвора во моторна санка и лебди.
Завршете ја мисијата за спасување на г. Портер со управување на возилото.
Притиснете ги копчињата за да го слушнете вистинскиот глас на Рајдер како ги воведува сите ваши омилени кученца и кажете им сè за нив. Може за да ја слушате песната на Paw Patrol и да го слушате Рајдер како ги повикува кученцата на акција.
Користете ги трепкачите, проверете го ретровизорот и удрете го рогот за да научите броеви, безбедност на патиштата и многу повеќе.
Ниту една работа не е преголема, ниту едно кученце не е премало.
Потребни се 2 АА батерии (батерии вклучени само за демо-цели; нови батерии препорачани за редовна употреба).
Наменето за возраст од 2 до 5 години.
Се чисти со влажна крпа.

Може да ви се допаѓа и…