На попуст!
На залиха во главен магацин

Куче Story Time Buddy – Leap Frog

2,990.00ден

Опис

Одберете книга и притиснете го соодветното копче на ремчето на кучето за да ги истражувате 5 приказни за кучето и неговите пријатели Бела, Купер, Мона и Пепер.
Секоја приказна ве воведува во различни ситуации, вклучувајќи емоции, форми, броеви, бои и сл.
Притиснете на АБЦ копчињата на кучето за да ги истражувате буквите во приказната или притиснете на копчињата во книгата за да го слушнете него како ве прашува.
Кога ќе ги притиснете месечината или ѕвездите ќе слушнете приказни за добра ноќ или приспивни песни, а неговото ремче ќе почне да ги сменува боите.
Наменето за деца од 2-5 години.
Потребни се 2*АА батерии (вклучени, само за демонстрација на производот, заменете ги за домашна употреба).

Може да ви се допаѓа и…