На залиха во главен магацин

Зебра Играчка First Activity – Chicco

990.00ден

Опис

Госпоѓа зебра, направена од мек материјал и пластика со различна површина, идеална за развој на тактилните вештини. Многу забавни активности:
Огледало кое прави рефлексија и меки пластични делови кои се идеални за гризање
Проѕирна топка со разнобојни топчиња што тропкаат.
Површината се мие