Нема на залиха

50 дрвени блокчиња со разни форми, Lyfestyle Aqua – Goki

1,150.00ден

Нема на залиха

Опис

Топлите и хармонично координирани бои, и даваат на оваа играчка уникатен карактер.

Комплет од 50 дрвени блокчиња од бука, којшто со секој детаљ го одразува квалитетот на играчките на goki. Го стимулира развојот моторичките способности и е идеален влез во светот на градењето.

Соодветно за возраст: 2 години и понатаму