На залиха во главен магацин

Музичка играчка Little DJ – Bright Starts

1,759.00ден

Опис

Малиот DJ, го кани вашето бебе да компонира музика експериментирајќи со копчињата.
Свири 4 звуци од инструменти
Одберете од 8-те класични мелодии со притискање на плавото копче
Ја поттикнува креативноста
Идеално за патување и додека сте надвор.