Нема на залиха

Барај и најди – Сложувалка со азбуката – Orchard Toys

650.00ден

Нема на залиха

Опис

Две сложувалки со активности со азбука во една кутија – голема вредност, голема забава! Едната сложувалка ги покажува буквите од азбуката, а другата е забавна летна сцена.

Откако ќе ги наместат двете сложувалки, децата можат да ги користат заедно со сарување на предметите прикажани на двете за да ги охрабрат да препознаваат букви и звуци. Оваа активност исто така помага да се развијат вештини за совпаѓање, дискусија и набудување, со соработка помеѓу родител / возрасен и дете.

Децата ќе сакаат да ја сложат разнобојната сцена во оваа забавна сложувалка, што помага учењето на азбуката да биде забавно!

Големина на сложувалка 21 х 30 см прибл.
Материјал: Картон