На попуст!
На залиха во главен магацин

Базен Lava Lagoon Play Center – Bestway

4,790.00ден

Опис

Димензија: 2.65 x 2.65 x 1.04

Дизајниран да ги натера децата да се движат, да излезат од дома. Lava Lagoon Play Center е квалитетно тестиран и го враќа фокусот на забавата! Има распрскувач за вода што се прикачува на градинарско црево. Центарот за игра вклучува 4 топки за играње, за навивање и за спуштање на рампата со топчиња на надувување и 1 прстен на надувување. Вклучен е и отстранлив лизгач со јажиња за врзување и вградени шипки. Перничето на надувување на подот на базенот обезбедува дополнителна удобност за малите. Со палми што се надувуваат, вашето малечко ќе почувствува дека е далеку од дома! Распрскувачот за вода се прикачува на градинарското црево, и со тоа ги освежува Вашите дечиња во текот на топлите летни денови! Кога ќе завршите со Play Center, испуштете ја водата од базенот со вентилот за одвод, кој е лесен за употреба. Со доволно простор за пријателите, прскањето на сонце никогаш не било позабавно отколку со Lava Lagoon Play Center!