На залиха во главен магацин

Вртелешка со 5 велосипеди

42,250.00ден

SKU: 07971 Категорија

Опис

Вртелешка со 5 велосипеди

Помогa во зајакнување и подобрување на мускулниот систем на децата, тимска игра која исто така го зајакнува и психичкото здравје.

Стилски изглеј и ергономски дизајн

Одлична за дечиња од 36 месеци

5х35 кг максимален капацитет за носење

Суровина што не содржи канцерогени материи и е погодна за здравјето на децата