Нема на залиха

Буткалка Range + 614W 12м+ сина – JUNGLE

2,490.00ден

Нема на залиха

SKU: 01080602 Категории ,

Опис

Предвидено за возраст над 12 месеци
Максимална носивост на проодувалката до 23 кг
Звучни сигнали: музика, повеќе мелодии и / или звуци на мотор и трепкачи
Багажник под седиштето за играчки
Може да се користи во 3 варијанти:
1. Со фиксен волан и рачка за управување – додека бебето не е проодено
2. Со фиксен волан и без рачка за управување – додека бебето проодува
3. Со волан кога детето е самостојно.