Нема на залиха

Човековото Тело – Патувај, Учи и Истражувај – Sassi Junior

1,190.00ден

Нема на залиха

SKU: 9788868601409 Категории: ,

Опис

Одете на фасцинантна турнеја низ човечкото тело! Како функционира вашиот респираторен систем? Какви коски го сочинуваат скелет? Како се вари храната? Колку клетки содржи едно тело? Направете ја деталната сложувалка и прочитајте ја книгата за да научите се за циклусот на животот и човечкото тело!