На залиха во главен магацин

Дино сет со 2 лизгалки и лулашка – Pilsan

37,050.00ден

Опис

* За возраст од 12+ месеци
* Максимален капацитет на издржливост 3X35 кг.
* Лизгалки со ергономски дизајн
* Метална конструкција за лулашка
* Лесна монтажа
* Забавна и безбедна
* Достапно за повеќе деца за игра
* Погоден за внатрешна и надворешна употреба
* Тестирано јаже
* Стилски изглед и ергономски дизајн
* Суровина што не содржи канцерогени супстанции, погодна за здравјето на децата.