На залиха во главен магацин

Голема лулашка со метална конструкција – Pilsan

4,290.00ден

Опис

Голема лулашка со метална конструкција

Димензии: H 135 cm W 123,5 cm L 146,5 cm 35cm
Максимална носивост 100 кг
Систем за нишање со лежишта
Можност за употреба дома и надвор
Безбедносни појаси
Тестирано јаже
Тестирана лулашка согласно сите стандарди за безбедност
Трајна и безбедна
Лесна инсталација
Стилски изглед и ергономски дизајн
Суровина што не содржи канцерогени материи и е погодна за здравјето на децата.
Тежина на производот: 20кг
За возраст: од 12 + месеци