Нема на залиха

Дрвена играчка миксер – Goki

1,690.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст од 3 години
Димензии: 20 x 11.8 x 20.5 cm
Материјал: Дрво/Wood

Готвењето е една од најинтересните игри за децата, а на секој добар готвач му е потребен миксер. Оваа играчка е многу лесна и забавна за користење, што придонецува малите готвачи целосно да се соживеат со играта.