Нема на залиха

Дрвена коцка со 11 форми + книга – SASSI JUNIOR

1,070.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 18 месеци
Димензии: 24 x 17 x 16 cm
Димензии на книгата: 14.8 x 21 cm
Материјал: Дрво/Wood

Дрвена коцка со 11 форми и книга од 12 страни за учење на формите на забавен начин.