Нема на залиха

Дрвена количка – Janod – 2 до 5 години

8,900.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст од 2 до 5 години
Димензии: 65,8 x 32,5 x 38 cm
Матријал: Дрво

Идните возачи ќе го сакаат овој прекрасен дрвен автомобил со метален волан. Тивките тркала ќе му овозможат на вашиот мал возач да управува со автомобилот како професионалец. Со дискретните линии и елегантен дизајн, ова дрвено возило совршено ќе се вклопи во детската соба … Додека истовремено ги маѓепсува родителите!