Нема на залиха

Дрвена табла – Topolino

790.00ден

Нема на залиха

Опис

• Да учиме, да се забавуваме и да ја градиме својата креативност заедно со оваа мултифункционална табла.
• Во производот се вклучени пенкало, сунѓерче, креди во боја, броеви, букви и знаци.
• Висококвалитетна табла која се склопува и расклопува.
• Димензии на производот: 37x25x5cm.
• Димензии на пакувањето: 39x27x5cm.