Нема на залиха

Дрвено сметало од 4 години – Goki

1,290.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст од 4 години
Димензии: 25.5 x 10 x 29.5 cm
Материјал: Дрво/Wood

Сметало со 10 реда топчиња во различни бои. Со ова шарено сметало собирањето и одземањето се учат многу лесно и многу брзо.