Нема на залиха

Две фотељи и маса на дување

1,420.00ден

Нема на залиха

SKU: 91055 Категорија

Опис

Големина на стол: 56cm x 46cm x 58cm
Големина на маса: 36см х 38см
Дополнителни комори за подобрување на стабилноста за да се спречи превртување
Вклучува 2 столчиња и 1 маса
За 1-3 години