На залиха во главен магацин

Едукативна коцка -Winfun

1,890.00ден

Опис

Oваа едуктивна коцка  содржи:

*5 копчиња за осветлување со животински звуци и забавни мелодии
*Книга на 2 страници со забавни звуци и мелодии
*Океански ролери со звучни ефекти
*Шарено тркало за бирање и копчиња за инсекти кои се лизгаат
*Проѕирен валјак со шарени монистра
* Свртете ја коцката за да добиете чуден звучен ефект