На залиха во главен магацин

Сортер Коцка 2 Во 1 – Chicco

1,190.00ден

Опис

2 во 1 сортирај и удирај
Забавно за бебето и истовремено стимулативно за развој на когнитивните вештини.
Ги комбинира активностите за сортирање со 4 форми на двете страни на коцката со забавна активност за удирање на двете топки од другите две страни.
– Прв сортер со 4 обоени форми
– 2 топки за удирање со чеканот
– вклучен чекан
– 2 вратнички