Нема на залиха

Едукативна сложувалка – Митови и легенди – Janod

1,590.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 7 години
Димензии: 99 x 69 x 0,2 cm
Материјал: Картон

Сложувалка од 350 парчиња + 50 3Д фигури.
Оваа чудесна едукативна сложувалка ќе му овозможи на вашето дете да ги открие најубавите митови и легенди.

Содржи и едукативна брошура за откривање на мистериите што стојат зад некои од митовите. Содржи и 50 картонски фигури коишто треба да се постават на соодветното место на сложувалката, откако таа ќе се состави. Името на секое суштество е наведено на задната страна на фигурата. Сетот содржи и постер.