Нема на залиха

Игра од дрво Солитер – Goki

1,230.00ден

Нема на залиха

Опис

Ова е игра што исполнува со задоволство поради големиот број различни комбинации. Дрвените топчиња се квалитено изработени и нивните бои создаваат многу впечатлив контраст со антрацитната боја на дрвената подлога. Каналчето за складирање на топчињата е исклучително практично.