На залиха во главен магацин

Magicube Магнетни Коцки – (64 коцки) – Geomag

7,950.00ден

SKU: 0871772000693 Категорија:

Опис

64 магнетни коцки во боја, со многу можности за комбинирање. Добар вовед во светот на конструкциите. Содржи брошура со примери и инструкции.

Наменета е за возраст од 1 до 5 години. 100% изработена од рециклирана пластика.

Едукативни придобивки:

● Ги подобрува фините моторички вештини

● Го стимулира раното учење

● Ги поттикнува фантазијата и креативноста