Нема на залиха

Игра со спарување – Паника во градината 3+ Janod

1,290.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст од 3 до 6 години
Димензија: 24 x 22.5 x 1 cm
Матријал: Дрво/Wood

Целта на играта е да се наполни сопствената кошничка со 4 различни зеленчуци и притоа да се внимава на кртиците, за да не влезат во неа и да направат дупка.
Оваа игра им помага на децата да ги развијат своите набљудувачки способности и да ги научат боите.