На залиха во главен магацин

Играчка мобилен телефон 1696Z – Battat

1,290.00ден

Опис

Екранот на допир му помага на детето да ги учи броевите кога ќе притисне на него.
Снимање и преслушување на порака.
После 8 секунди неактивност, телефонот ве бара ВАС.