На залиха

Играчка со чеканче и три топчиња – Janod

1,890.00ден

Опис

За возраст: 1-3 години
Димензии: 27.5 x 10 x 20.5 cm (10.8 x 3.9 x 8.1″)
Материјал: Дрво

Играчка за развој на физичките вештини и на фината моторика. Малите дечиња ќе се забавуваат удирајќи ги трите топчиња со чеканчето и гледајќи ги како се тркалаат надолу и ѕвонат со ѕвончето.