Нема на залиха

Инхалатор Super Soft Жаба – Chicco

4,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Терапијата со инхалации се применува при воспаление на горните дишни патиша како што се настинки и затнување на носот, како и при воспаление на долните дишни патиша (бронхит)
СУПЕР МЕК ИНХАЛАТОР
Практичен и функционален, дизајниран специјално за вас и Вашето дете.
Супер меките силиконски маски се достапни во две големини.
Најмалата ви овозможува совршено совпаѓање со лицето на вашето дете, овозможувајќи максимална удобност во текот на терапијата.Поголемата маска е наменета за целото семејство.
Ампулата овозможува константно распрскување.
Симпатичниот дизајн го забавува вашето дете додека трае терапијата.

СЕТ ОД СУПЕР МЕКИ ДОДАТОЦИ
1. Маска за дете
2. Маска за возрасен
3. Ампула
4. Дел за уста
5. Додаток за во нос
6. Црево за поврзување
7. Конектор за маска
8. Филтри за замена