На попуст!
На залиха во главен магацин

Книга 100 животни Leap Frog

2,590.00ден

Опис

Шест двојни интерактивни страни со животни од 12 категории, како шума, океан и сл.
Истражувајте ги трите начини на игра за да научите нешто за имињата, звуците и интересни факти за животните.
Оваа двојазична книга ќе му овозможи на детето да учи и да пее песни на англиски и шпански јазик.
Интересните факти за животните овозможуваат ран вовед во науката.
Наменета за 18м+.
Потребни 2 * АА батерии (вклучени демо батерии), нови батерии се потребни за регуларно користење.