На залиха во главен магацин

Кенгур Hippy – Chipolino

2,390.00ден

Опис

Погоден за деца постари од 4 месеци, со тежина до 15 кг .;
Возможни се три позиции на детето во кенгурот:
напред, свртен кон родителот – за деца на возраст од 4 до 12 месеци;
напред, свртен кон насоката на движење – за деца на возраст од 6 до 36 месеци;
назад, на задниот дел на возрасниот – за деца на возраст од 12 до 36 месеци;
Ремените се прилагодуваат според големината на детето

Може да ви се допаѓа и…