На попуст!
На залиха

Книга Puppies Home – Chicco

1,190.00ден

Опис

Книгата со животни за игри ги учи децата да ги препознаат формите и линиите на животните. Забавна и лесна за разгледување, книгата co животни од куќата на Chicco помага да се развијат тактилни вештини и логичното здружување помеѓу различните компоненти на куќата и облиците изнесени на страниците.

Наменето за деца од 6 до 36 месеци, играта животни од куќата Chicco им овозможува на децата да се запознаат со книгите со радост.

Шарена игра со пластична база и многу убави електронски копчиња за учење додека се забавувате.