На залиха во главен магацин

Книга Counting Farm – Chicco

1,980.00ден

Опис

Учењето на формите и стиховите на животните никогаш не било полесно. Благодарение на круговите изнесени на страниците, играта со книги Fattoria dei Numeri Chicco е лесна за разгледување дури и за најмалите деца. Весела и шарена игра за да започнете запознавање со книгите.

Соодветна за деца од 6 месеци до 36 месеци, книгата за игри, помага во развој на тактилни вештини и логично поврзување помеѓу облиците и животните на истата страница.

Броевите и формите веќе нема да имаат тајни со играта на книгата Chicco’s Farm of Numbers и симпатичните шарени животни.