На залиха во главен магацин

Коцка Едукативна Smart2Play – Chicco

1,090.00ден

Опис

Играчка Smart2Play за стимулирање на учење на моторни и когнитивни вештини додека се забавувате. Децата можат да се забавуваат создавајќи разнобојни или монохроматски страни на страните на коцката. Притиснете го копчето на горниот дел за да ги ослободите сите парчиња истовремено, вистински ефект на изненадување. Едукативната коцка 2 во 1 игра, покрај тоа што е забавно, му помага на вашето дете да развие моторни и когнитивни вештини.

Стимулирајте ја креативноста со едукативната коцка на Chicco, играта 2-во-1 од Chicco наменета за деца и инспирирана од познатата коцка на Rubik. Изберете ги боите, поставете ги заедно и ослободете ја вашата имагинација. Играчка Smart2Play за стимулирање на учење на моторни и когнитивни вештини додека се забавувате.