Нема на залиха

Количка Хамстер – JANOD

4,690.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа прекрасна количка со изглед на хамстер, ќе му стане идеален придружник на вашето дете и ќе му помогне да го открива светот околу себе, туркајќи со нозете. Може да се врти за 360°, а ергономските рачки обезбедуваат оптимален стисок за малите рачиња. Исто така, четирите силиконски рабови ќе го заштитат мебелот и ѕидовите од повремените судири. Местото за складирање на задниот дел ќе му овозможи да ги земе со себе своите играчки и да ги вози насекаде.

Потребно е склопување.

Материјал: Дрво
Димензии: 43 x 29,5 x 33 cm
Возраст: 1-3г